top of page

Als expediteur krijgt u regelmatig aanvragen om een pakketje op ‘de goedkoopste’, ‘de snelste’ of ‘de minst milieubelastende’ manier te verzenden. Om daar een offerte voor te maken moet uw medewerker voor alle opties zelf offertes aanvragen of opzoeken. Deze ontvangt hij via verschillende programma’s zoals toegezonden excel-sheets, websites van toeleveranciers, per mail, telefoon enzovoorts. Dit kost erg veel tijd. Bovendien moet de medewerker weer opnieuw beginnen als de offerte niet het gewenste resultaat oplevert. Al met al een tijdrovende klus.

ENDROiT ontwikkelde één offertesysteem waar alles samenkomt en koppelingen bestaan met bestaande toeleveranciers. Dus de medewerker zet met een paar klikken een offerte in elkaar. Het offertesysteem zet alle opties op een rij en zo kan snel de juiste optie gekozen worden, waardoor de offerte in 5 minuten klaar is.

De ENDROiT Expediteur Offerte Tool is ontwikkeld door de behoefte in de markt van verschillende expeditiebedrijven te bundelen en deze wensen samen te voegen in de gedemonstreerde offerte tool. Belangrijkste kenmerken van deze tool zijn:

  • CRM van al uw klanten en leveranciers, desgewenst in koppeling met bestaande software

  • Uniforme werkwijze in het opstellen van offertes conform uw eigen werkwijze

  • Scenario’s van verschillende routes en/of leveranciers aanmaken, bewaren en toepassen

  • Kopiëren van eerdere offertes met alle ingevoerde details

  • Automatisch verzenden van de offerte per email

  • Autorisatie mogelijk per gebruiker(sgroep) tot op veldniveau.

  • Intern berichtenverkeer per offerte met email notificatie

  • Overal (of beperkte locaties) te gebruiken op laptop, PC of tablet met browser en internet

  • Geen hoge investeringskosten en -tijd door gebruik te maken van bestaande door ons ontwikkelde softwaremodules

De ENDROiT Expediteur Offerte Tool wordt als basismodule geïnstalleerd en met het benodigde maatwerk in uw organisatie worden geëmbed in de bestaande ICT Infrastructuur. Voordat de software beschikbaar en goed bruikbaar is zal een business analyse plaatsvinden waarin we gezamenlijk gaan kijken wat de wensen, eisen en technische mogelijkheden zijn binnen uw organisatie. Vervolgens schrijven we een voorstel als uitwerking van die business analyse. Na uw akkoord op dit voorstel voeren we deze uit en kan de software live worden gezet.

Vervolgens kunnen we extra wensen met betrekking tot de functionaliteit stap voor stap ontwikkelen, waarmee een offerte tool ontstaat die aansluit op de processen binnen uw bedrijf.

Als de software live is zullen we beschikbaar zijn voor aanpassingen en verbeteringen van bestaande en nieuwe procedures. Een vast maandbedrag gestaffeld op aantallen gebruikers garandeert een vlekkeloze werking en support vanuit ENDROiT zodat het systeem altijd maximaal presteert. 

Interesse? Lees dan verder over onze unieke manier van softwareontwikkelen in 4 stappen, of neem contact op om eens te sparren over de mogelijkheden. De eerste gesprekken zijn vrijblijvend, verplichten tot niets maar geven wel een goede indruk wat de ENDROiT Expediteur Offerte Tool voor uw organisatie kan betekenen.

1200x100-Warehouse-1.jpg
1200x100-Stock.jpg

Expediteur Offerte Tool

bottom of page