top of page
excel-to-web.png

Passend onderwijs had zoals vele bedrijven zijn hele administratieve en financiële administratie draaien in één Excel-bestand. Het deed precies wat nodig was en op ieder moment konden de medewerkers het bestand aanpassen aan je eigen wensen.

Nog een nadeel was dat het Excel bestand vervelend traag begon te worden waardoor bedrijfskritische processen vertraging opliepen.

Na vele aanbiedingen besloten we om met ENDROiT samen te gaan werken en er een web-based applicatie van te maken. Uiteraard waren we in het begin sceptisch, is de Cloud veilig en werkt het net zo gebruiksvriendelijk als het Excel bestand? Maar niets bleek minder waar. Aernoud en Maarten hebben ons in hun proces mee genomen en ons compleet overtuigd.

Nu hebben we precies wat we willen en meer! De applicatie is gebruiksvriendelijker, niet meer foutgevoelig, en we hebben de applicatie zo ontworpen dat het team nu ook mee kan kijken met de informatie die voor hen van belang is (dit op basis van het kant en klare ENDROiT WebPlatform®). Zo kan ik als directeur alle facturen inzien, maar zien de verschillende afdelingen alleen de informatie die voor hun werk processen ook echt van belang is. Bovendien is deze web-applicatie voor iedereen overal ter wereld (mist er beschikking is tot internet) bereikbaar, en dus kan mijn personeel zelfs op lokatie wijzigen aanbrengen! Een win – win situatie!

“Ik heb genoten van het proces waarin we ons Excelbestand (zaten heel wat uren, tabbladen en formules in) langzaam in een mooi vormgegeven web-based applicatie zagen veranderen met alle functionaliteit uit Excel en meer.”

Meer weten over Excel to web? Lees er alles over op onze Excel to web pagina!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun bestaande MS Excel applicatie om te bouwen naar een Cloud-versie. Wilt u meer weten of die stap iets voor u is? Aernoud Florijn komt graag eens uw specifieke situatie bekijken en sparren over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem vandaag nog contact op: Mail direct of bel: +31 (20) 421 4636

“Toch moesten we er altijd alert op zijn dat er geen fouten inslopen als we regels wilden toevoegen of verwijderen”.

logo_klein.png

Drs. L.M. Rurup

Directeur passend onderwijs Zuid-Kennemerland

Excel to Web – Passend onderwijs

bottom of page