top of page
1200x400-dtc.jpg

Dealer Totaal Concept (DTC) verzorgt autofinancieringen en leasecontracten voor zo’n 2.000 Nederlandse autodealers. In verband met gewijzigde wetgeving is het voor deze autodealers niet meer mogelijk om zelf te adviseren over de financiering. De autoverkoper die op leadbasis werkt mag alleen de NAW-gegevens doorgeven aan DTC. DTC verzorgt de gehele financiering/ lease aanvraag van A tot Z.

ENDROiT Web & App Development ontwikkelde een leencalculator die in de website van de dealer bij iedere occasion verschijnt. De klant vult zelf de gevraagde bedragen in, plus wat persoonlijke gegevens en vervolgens komt de aanvraag met één muisklik binnen bij DTC. Naast aanvragen voor particulieren is deze calculator als Lead Generator ook inzetbaar voor zakelijke klanten.

DTC Autofinancierings-app als lead generator

De autodealers kunnen via een eigen dashboard hun logo invoeren, die zichtbaar wordt in de tool. Daarnaast laat de klant via het aanvraagformulier ook aan de dealer weten dat hij interesse heeft in een auto. Een dealer ziet in zijn dashboard de contactgegevens van de aanvraag en de gegevens van de auto waarin de klant interesse heeft.

Een win-win situatie voor alle partijen en DTC ziet een significante stijging van het aantal financieringsaanvragen. Hieronder een voorbeeld. Vul gerust uw gegevens in om een financieringsaanvraag in gang te zetten.

Lees verder over onze unieke manier van softwareontwikkelen, of neem contact op om eens te sparren over de mogelijkheden. De eerste gesprekken zijn vrijblijvend, verplichten tot niets maar geven wel een goede indruk wat ENDROiT Web & App Development voor uw organisatie kan betekenen.

Succesverhaal DTC

ENDROiT ONTWIKKELDE:
Leencalculator autofinanciering als Lead Generator

bottom of page