top of page

Met meerdere gebruikers tegelijk samenwerken in uw Excel-sheet als professionele web-applicatie, zonder de beperkingen van Excel? Dan kan nu eenvoudig met Excel2Web®!

Altijd en overal 100% veilige toegang tot de data en functionaliteit van uw Excel-sheet of MS Access database.

Stel, in uw bedrijf wordt gewerkt met een Excel-sheet waarin belangrijke bedrijfsprocessen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld een offertetool, een budget-programma of een andere reken- of registratietool. De Excel-sheet zelf verandert niet of nauwelijks, maar de gegevens er in wel. Steeds meer medewerkers werken met deze tool en u moet er niet aan denken dat iemand de sheet zelf verandert, want dan komt de werking van de sheet in gevaar en kunnen er vervelende situaties ontstaan. Bijvoorbeeld dat berekeningen niet meer kloppen of dat adressen of processen aan de verkeerde data worden gekoppeld.

Excel to Web is uw Excel-sheet als professionele webapplicatie

Door gebruik te maken van het ENDROiT-WebplatForm® wordt uw Excel-sheet snel en efficiënt 1-op-1 nagebouwd tot professionele webapplicatie. Uw collega’s kunnen er overal ter wereld gebruik van maken (op PC, laptop, smartphone of tablet PC) en u kunt vertrouwen op veilige, solide en foutloze software. En met het grote voordeel dat uw collega’s de software niet eigenhandig kunnen aanpassen, zoals dat met Excel vaak wel makkelijk kan, met alle vervelende gevolgen van dien.

ENDROiT beschikt over een team van zeer ervaren MS Excel-programmeurs die uw Excel-sheet eerst tot op de bodem ontleden, de werking ervan analyseren en deze opnieuw te programmeren tot een professionele webapplicatie. Software die aan alle eisen van deze tijd voldoet en meegroeit met uw bedrijf. Professioneel geprogrammeerd en mocht er een keer iets zijn dan is er de quick-response-support van ons ontwikkelteam die 24/7 tot uw beschikking staan.

ENDROiT is onderdeel van Florijn OfficeProfsDevelopment Professionals in Microsoft Office. Onze specialisten weten als geen ander hoe uw MS Excel-sheet technisch in elkaar zit om er vervolgens een professionele webapplicatie van te maken, of een tablet- of smartphone-applicatie.

Het ENDROiT WebPlatform® als basis voor Excel to Web

Excel2Web® werkt met een basis softwaremodule waarin alle belangrijke functionaliteiten zijn ondergebracht die ook voorkomen in uw Excel-applicatie. Denk daarbij aan het inloggen, formulieren, lijst-weergaves, rapporten, maar ook een super handige chatfunctie om met collega’s of klanten over bepaalde zaken te kunnen chatten. Het ENDROiT WebPlatform© is geheel responsief, dat betekent dat het zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop het gebruikt wordt. Waardoor het direct goed werkt op ieder apparaat in uw organisatie (PC, laptop, smartphone of tablet PC). Het aantal gebruikers is onbeperkt en te verdelen in groepen met eigen gebruikersrechten en daarom uitermate geschikt als klantenportal, patiëntenportal of leveranciersportaal.

Bekijk hier het filmpje over onze ‘op de ontwikkelkosten besparende basismodule’. Het ENDROiT Webplatform® is straks de basis van uw webapplicatie en daarop worden de specifieke functies van uw MS Excel-sheet geprogrammeerd. Snel en efficiënt met proven quality.

Het Intellectueel Eigendom (IE) van uw cloudsoftware

Over het Intellectueel Eigendom (ook wel Intellectual Property (IP) genoemd) hoeft u zich geen zorgen te maken. De software is en blijft ten alle tijden uw eigendom en is altijd voor u als klant beschikbaar en opvraagbaar, waardoor u nooit voor vervelende situaties komt te staan.

Hosting van uw kostbare MS Excel data

Uw data is een kostbaar bezit en je moet er niet aan denken dat deze in verkeerde handen vallen. Onze software werkt met verschillende beveiligingsprotocollen, zoals single en/of double sign-in (enkele of dubbele inlog met bijvoorbeeld een SMS code ter controle). We kunnen verschillende manieren toepassen om uw data 100% veilig op te slaan in de Cloud (bijvoorbeeld encrypted). Daarnaast maken we gebruik van hosting-aanbieders als Amazon. Dat is de Rolls Royce als het om data hosting gaat. Vergelijk het het plaatsen van data buiten de deur, en met geld op een bankrekening zetten. Dat breng je naar een plek waar het veilig is: de bank. Zo ook met data. Veilig en professioneel achter slot en grendel en alleen bereikbaar voor degene die daar autorisatie toe hebben.

9 voordelen van het ombouwen van Microsoft Excel naar professionele webapplicatie

  1. Wereldwijd te gebruiken waar internet is

  2. Goede mogelijkheden voor portaal-software

  3. Makkelijk in te stellen toegang voor groepen voor bepaalde delen van de webapplicatie

  4. 24/7 ondersteuning en ontwikkelcapaciteit van software specialisten

  5. Combinatie van tablet, pc en smartphone mogelijk

  6. Gedeeltelijk ombouwen van Excel-sheet is mogelijk

  7. Niet meer afhankelijk van één enkele MS Office Professional

  8. Universitair geschoold ontwikkelteam in Azië, tegen scherpe tarieven

  9. Geen dure MS Office licentiekosten meer

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun bestaande MS Excel applicatie om te bouwen naar een Cloud-versie. Wilt u meer weten of die stap iets voor u is? Aernoud Florijn komt graag eens uw specifieke situatie bekijken en sparren over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem vandaag nog contact op: Mail direct of bel: +31 (20) 421 4636.

AernoudFlorijn.jpg

Excel naar Web

De kracht van uw Excel-sheet ook gebruiken als krachtige web-applicatie?

excel-to-web.png
bottom of page