top of page

Access2Web® bouwt uw MS Access-database om tot een professionele webapplicatie.

Het werken met Access biedt veel mogelijkheden en kansen. De software is makkelijk aan te passen aan uw bedrijfssituatie en groeit eenvoudig mee met uw bedrijf. Maar het blijft ook een beetje spelen met vuur. Vaak is het die ene medewerker die precies weet hoe de software gebouwd is.

 

En met alle online mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, mist Access de betrouwbaarheid en brede inzetbaarheid die we tegenwoordig van software verwachten. ENDROiT is onderdeel van Florijn OfficeProfs, Development Professionals in Microsoft Office. Onze specialisten weten als geen ander hoe uw MS Access database technisch in elkaar zit om er vervolgens een professionele webapplicatie van te maken, of een tablet- of smartphone-applicatie.

Met ons speciaal ontwikkelde Access to web ontwikkelsysteem wordt uw bestaande MS Access Applicatie eerst grondig geanalyseerd en vervolgens scherm voor scherm nagebouwd in een webapplicatie. Eerst als dummyschermen ter controle voor onze klant, om die schermen na akkoord om te zetten in een werkende webapplicatie.

 

Aanpassingen op de werking van de MS Access database tijdens dit ontwikkelproces zijn dus heel goed mogelijk. Waardoor er cloud-software ontstaat die aan alle eisen van deze tijd voldoet. Overal ter wereld met internet, op ieder apparaat te gebruiken (PC, laptop, smartphone of tablet PC). Professioneel geprogrammeerd en mocht er een keer iets zijn dan is er de quick-response-support van ons ontwikkelteam die 24/7 tot uw beschikking staan.

Access2Web® bouwt uw MS Access-database om tot een professionele webapplicatie.

Denk bijvoorbeeld aan een mobiele applicatie waarmee uw buitendienst altijd en overal toegang heeft tot bepaalde centrale informatie in uw MS Access database, zoals de actuele planning en/of marketingacties. Het kan. Voordat we aan de slag gaan overleggen we samen welke delen van de bestaande Access applicatie in de cloud worden gebouwd, op zo’n manier dat beide applicaties gebruik maken van dezelfde data.

Het ENDROiT WebPlatform® als basis voor Access2Web®

Access to web werkt met een basis softwaremodule waarin alle belangrijke functionaliteiten zijn ondergebracht die ook voorkomen in uw Access applicatie. Denk daarbij aan het inloggen, formulieren, lijstweergaves, rapporten. Maar ook een super handige chatfunctie om met collega’s of klanten over bepaalde zaken te kunnen chatten. Het ENDROiT WebPlatform© is geheel responsief, dat betekent dat het zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop het gebruikt wordt. Waardoor het direct goed werkt op ieder apparaat in uw organisatie (PC, laptop, smartphone of tablet PC). Het aantal gebruikers is onbeperkt en te verdelen in groepen met eigen gebruikersrechten en daarom uitermate geschikt als klantenportal, patiëntenportal of leverancierportal waarin we gespecialiseerd zijn.

Bekijk hieronder ons basisfilmpje over onze uitgebreide, en op de ontwikkelkosten flink besparende basismodule. Het ENDROiT Webplatform® is straks de basis van uw webapplicatie en daarop worden de specifieke functies geprogrammeerd van uw MS Access database. Snel en efficiënt met proven quality.

Het Intellectueel Eigendom (IE) van uw cloudsoftware

Over het Intellectueel Eigendom (ook wel Intellectual Property (IP) genoemd) hoeft u zich geen zorgen te maken. De software is en blijft ten alle tijden uw eigendom en is altijd voor u als klant beschikbaar en opvraagbaar, waardoor u nooit voor vervelende situaties komt te staan.

Hosting van uw kostbare MS Access data

Uw data is een kostbaar bezit en je moet er niet aan denken dat deze in verkeerde handen vallen. Onze software werkt met verschillende beveiligingsprotocollen, bijvoorbeeld single of double sign-in (enkele of dubbele inlog met bijvoorbeeld een SMS code ter controle). We kunnen verschillende manier toepassen om uw data 100% veilig op te slaan in de Cloud (bijvoorbeeld encrypted). Daarnaast maken we gebruik van hosting-aanbieders als Amazon. Dat is de Rolls Royce als het om data hosting gaat. Vergelijk het het plaatsen van data buiten de deur met geld op een bankrekening. Dat breng je naar een plek waar het veilig is: de bank. Zo ook met data. Veilig en professioneel achter slot en grendel en alleen bereikbaar voor degene die daar autorisatie toe hebben.

(Aernoud Florijn aan het woord als directeur van Florijn|OfficeProfs over het samen met ENDROiT ontwikkelde Access to web)

9 voordelen van het ombouwen van Microsoft Access naar professionele webapplicatie

  1. Wereldwijd te gebruiken waar internet is

  2. Goede mogelijkheden voor portaal-software

  3. Makkelijk in te stellen toegang voor groepen voor bepaalde delen van de webapplicatie

  4. 24/7 ondersteuning en ontwikkelcapaciteit van software specialisten

  5. Combinatie van tablet, pc en smartphone mogelijk

  6. Gedeeltelijk ombouwen van Access applicatie mogelijk

  7. Niet meer afhankelijk van één enkele MS Access-programmeur

  8. Universitair geschoold ontwikkelteam, offshore tegen scherpere tarieven

  9. Geen dure MS Access licenctiekosten meer

Maak in 1 minuut kennis met onze basismodule:

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun bestaande MS Access applicatie om te bouwen naar een Cloud-versie. Wilt u meer weten of die stap iets voor u is? Aernoud Florijn komt graag eens uw specifieke situatie bekijken en sparren over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem vandaag nog contact op.

AernoudFlorijn.jpg

Aernoud Florijn – Zakelijk Directeur / Sales & Account Management

Aernoud Florijn werkte al sinds 1995 als business analist en desktop-applicatie ontwikkelaar in verschillende programmeertalen. Hij is sinds 1998 eigenaar van het succesvolle Florijn Business Solutions | OfficeProfs voor applicatieontwikkeling in Microsoft Office en VBA (Visual Basic for Applications).

Aernoud komt graag eens vrijblijvend praten om uw wensen en eisen door te nemen en om samen te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Access to web

Uw MS Access database eenvoudig in de Cloud als professionele webapplicatie?

Eenvoudig, snel en betrouwbare conversie door de kenners. Zowel van MS Access als web-applicaties.

bottom of page