top of page

Ons plan van aanpak

Voor onze klanten is het maken van een web-applicatie meestal de eerste keer. Daarom nemen we u bij de hand met een heldere en begrijpbare aanpak. Met begrippen die bij uw business horen. En stappen 

UW APPLICATIE IN 4 STAPPEN

ENDROiT-4steps-K_edited.jpg
1.png

Stap 1: INVENTARISEREN

ENDROiT begint met een grondige analyse van de business case.

De analyse: Hoe lopen de huidige processen, wie zijn de stakeholders van het proces en wat zijn uw wensen en eisen, waar mogelijk ondersteund met voorbeelden van de huidige manier van werken om daarna samen te kijken naar de verschillende oplossingsrichtingen. Dat doen we het liefst in brainstormsessies met de stakeholders. Out of the box denken om de gestelde doelen te halen en zo samen het ideale softwaremodel te bedenken.

2.png

Stap 2: PROTOTYPE

Dit is vaak het meest spannendste onderdeel van het proces van ontwikkeling.

Het ontwerp van een applicatie, vaak alleen nog op papier, is in veel gevallen aanleiding  voor nieuwe inzichten en de daarbij behorende aanpassingen. Alles met steeds maar één doel voor ogen: Een optimaal proces tot stand brengen tussen mensen en de software. Alle keuzes die zijn gemaakt worden vastgelegd in zogenaamde Axure modellen en waar nodig een Functioneel Ontwerp.

Axure modellen vormen een prototype van de nieuwe applicatie. Zeg maar schermen zonder functionaliteit ter controle. Dan gaat het spreken en worden de gemaakte keuzes duidelijk. Pas als alles klopt en na akkoord van de klant gaan we door naar de volgende stap.

3.png

Stap 3: PROGRAMMEREN

Na goedkeuring van alle voorgaande stappen is het de beurt aan de ontwikkelaar.

Vaak wordt het dan even stil en is het afwachten tot de opleverdatum. Na een grondige test door de ontwikkelaar zelf, is het de beurt aan de klant voor een test van het hele systeem. Bij grotere systemen worden testprotocols opgesteld om niets aan het toeval over te laten. Alle gevonden bugs en onvolkomenheden worden opgelost tot alles werkt conform specificaties.

Daarna volgt het moment van Go-Live, dat zorgvuldig wordt geregisseerd. Desgewenst wordt schaduw gedraaid met bestaande systemen of wordt de nieuwe software gefaseerd ingevoerd. Bij grotere systemen zal een draaiboek er voor zorgen dat de bedrijfsvoering geen risico loopt.

4.png

Stap 4: SUPPORT,  ONDERHOUD & HOSTING

Een goede hosting & support is van groot belang voor een vlekkeloze werking.

ENDROiT werkt met gecertificeerde Amazon-hostingpakketten. Optimaal beveiligd, snel schaalbaar bij piekbelasting en continue back-up zorgen voor een zorgeloze opslag van uw gegevens en software in de Cloud. Lees hier de kleine lettertjes over onze cloud-hostingmogelijkheden. Naast hosting in de Cloud draait onze software ook prima op uw eigen servers.

Het is belangrijk om op elk moment van de dag Service & Support beschikbaar te hebben. Onze teams werken als het moet de klok rond. Bij een eventuele verstoring van processen, of aanpassingen die snel en flexibel doorgevoerd moeten worden, zijn wij op ons best. 24/7 bereikbaar en on-the-spot beschikbaar.

Bent u nieuwsgierig wat ENDROiT voor u kan betekenen? Bel Aernoud om eens te sparren over de mogelijkheden. De eerste gesprekken zijn vrijblijvend, verplichten tot niets maar geven wel een goede indruk wat ENDROiT Web & App Development voor uw organisatie kan betekenen.

AernoudFlorijn.jpg

Aernoud Florijn – Zakelijk Directeur / Sales & Account Management

Aernoud Florijn werkte al sinds 1995 als business analist en desktop-applicatie ontwikkelaar in verschillende programmeertalen. Hij is sinds 1998 eigenaar van het succesvolle Florijn Business Solutions | OfficeProfs voor applicatieontwikkeling in Microsoft Office en VBA (Visual Basic for Applications).

Aernoud komt graag eens vrijblijvend praten om uw wensen en eisen door te nemen en om samen te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Reinaert de Vosstraat 13 | 1055 CL AMSTERDAM

+31 (20) 421 4636

aernoud@endroit.nl

bottom of page